Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 8-9 листопада

Новини
10.11.2022

⚠ Російська окупаційна армія не припиняє обстрілювати прикордонні населені пункти Дергачівщини. Протягом останніх днів місцеві мешканці фіксували ворожі «прильоти» у Токарівці, Гоптівці, Козачій Лопані, у селі Грани та особливо інтенсивні – у Ветеринарному. На щастя, минулося без постраждалих.

✅ Триває гуманітарна робота у місті та старостинських округах. Дергачівська громада отримала 200 ремкомплектів для тимчасового ремонту пошкоджених домоволодінь. Детальніше про це можна дізнатись у цьому матеріалі 👈

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ремонтують електромагістраль до селища Слатине, сіл Безруки і Лещенки. Частково відновлено світло у Руській Лозовій (за останні дві доби – ще 45 домоволодінь) та Козачій Лопані (ще 96 будинків). У Дергачах проведено роботи з відновлення електропідстанції по вулиці 23 серпня.

✅ Фахівці Дергачівського відділення Харківгазу відновили основну мережу газогону через Безруки, Лещенки, Слатине, Дубівку, Лобанівку, Нову Козачу. При цьому триває ремонт внутрішніх мереж у цих населених пунктах. Зараз близько половини домоволодінь у Слатиному вже з газом, проводяться роботи у північній частині селища. Здійснюється обстеження об’єктів газової інфраструктури у інших населених пунктах, але ситуація ускладнена значними руйнуваннями та мінною небезпекою.

✅ Працівники комунальних служб та добровольчих формувань усувають наслідки війни у Дергачах. Так, протягом останньої доби були ліквідовані наслідки руйнування будівлі Дергачівської санепідемстанції.

Бережи вас Господь! Слава ЗСУ!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше