Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дергачівська громада отримала 200 ремонтних комплектів для відновлення постраждалих домогосподарств у старостинських округах

Новини
09.11.2022

Висловлюємо щиру вдячність Гуманітарній місії "Проліска", офіційним партнерам Агентства ООН у справах біженців в Україні, за допомогу Дергачівській громаді! Гуманітарна місія "Проліска - Харків"  активно працює на благо мешканців нашої громади.

Матеріали з цієї партії будуть надані людям, які фактично проживають у Безруківському, Прудянському, Русько-Лозівському та Слатинському старостинських округах.

Якщо ви проживаєте у вищевказаних старостатах, збираєтесь зимувати вдома і у вас пошкоджене майно – звертайтесь до своїх старост, які складають списки на отримання цієї допомоги (жителям Руської Лозової слід звертатись до секретаря міськради Світлани Кучеренко).

Наступну партію плануємо спрямувати мешканцям Козачолопанського, Проходівського та Токарівського старостинських округів. Слідкуйте за інформацією на наших офіційних сторінках.

Працюємо над відновленням громади! 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше