Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 22-24 жовтня

Новини
25.10.2022

⚠️ Протягом останніх трьох діб ситуація на лінії фронту вздовж державного кордону України залишається без змін. Російська армія здійснює обстріли Козачої Лопані, Ветеринарного, села Гранів, Токарівки й Гоптівки. Жертв та постраждалих, на щастя, не зафіксовано.

✅ Працівники міської ради разом з волонтерами і соціальними робітниками роздавали гуманітарну допомогу у Дергачах, Безруках, Слатиному, Козачій Лопані, Великих Проходах, Малих Проходах, у Токарівці, Гоптівці та Руській Лозовій.

✅ Енергетики Харківобленерго продовжують відновлювальні роботи лінії електропостачання до села Руська Лозова та інших населених пунктів громади.

✅ Комунальні служби за підтримки добровольчих бригад працюють над благоустроєм міста, ремонтують вікна й дахи у домоволодіннях самотніх пенсіонерів, готуються до опалювального сезону. Енергетики й газовики поступово відновлюють критичну інфраструктуру. Дорожні служби ремонтують основні шляхи та мостові перекриття по дорозі на Козачу Лопань та на автошляху М20. Про це я детально розповів у вчорашньому звіті за результатами спільної оперативної наради.

Слава нації! Працюємо на перемогу!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше