Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення начальника міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка про необхідність боротьби з російською агентурою на Дергачівщині

Новини
26.12.2022

Шановні земляки! Сьогодні наша держава потребує найбільшої згуртованості. Проте знаходяться різні покидьки, для яких маніпуляція на горі українців є справою особистого політичного піару.

Два дні тому проросійський блогер, зрадник України Анатолій Шарій опублікував у своєму телеграм-каналі допис про те, що українська влада кинула напризволяще мешканців Токарівського старостинського округу. Цей допис підхопили деякі місцеві псевдоактивісти, які, підігруючи Шарію, працюють в інтересах Кремля, займаючись дискредитацією ЗСУ і волонтерського руху на Дергачівщині.

Вкотре зазначу, що після звільнення нашої громади мешканцям деокупованих територій одразу почала надходити гуманітарна допомога. Ми пропонували евакуюватися усім місцевим жителям, а ті, хто залишився, зробили це за особистим бажанням. Водночас ці люди регулярно отримують пенсійні та інші соціальні виплати. Підтверджень цього достатньо на інформаційних ресурсах міської ради та на моїх сторінках у соцмережах.

У деяких населених пунктах дійсно є серйозні проблеми з відновленням комунікацій, я регулярно інформую про це у своїх звітах. І поки рятувальники, енергетики і газовики намагаються виправити ситуацію, промосковські виродки продовжують паплюжити справу цих людей, дестабілізуючи ситуацію у прикордонній громаді.

Насправді у мене немає жодних питань до проросійської мразоти, з нею все зрозуміло. Але є питання до правоохоронних органів. СБУ ще у лютому 2021 року оголосила про підозру Анатолію Шарію за державну зраду та розпалювання національної ворожнечі. Шарій знаходиться за кордоном, але чому його посіпаки на Дергачівщині досі спокійно розгулюють на свободі, поливаючи брудом наших захисників, членів партизанського руху, волонтерів, усіх, хто самовіддано працює на благо спільної мети? Чому ці покидьки мають моральне і законне право на те, щоб не бути покараними за свої вчинки?

Залишу ці питання відкритими та сподіваюсь бути почутим.

Єдність Української нації – запорука перемоги Української держави! Слава оборонцям нашої землі! Все буде Україна!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше