Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови Вячеслава Задоренка до мешканців Козачої Лопані

Новини
17.03.2022

Шановні козачани! Сьогодні наше рідне селище перебуває під тимчасовою окупацією ворога, який активно використовує проти мешканців Дергачів касетні бомби, а проти вас – інформаційну пропаганду. Зараз у російських засобах масової інформації поширюються матеріали про те, що Козача Лопань звільнена від націоналістів та бандерівців, які панували тут останні вісім років.

Я не буду коментувати ці матеріали, бо поважаю вас і поважаю здоровий глузд, присутній козачанам з моменту заснування нашого населеного пункту у 1660-х роках XVII століття.

Я також хочу подякувати вам. Протягом десяти років, коли я очолював Козачолопанську селищну раду, нам спільними зусиллями вдалося створити по-справжньому дружній колектив і йти єдиним фронтом на подолання будь-яких проблем, зробити Козачу Лопань привабливою та упорядкованою.

Будь-ласка, не піддавайтесь на провокації! Подивіться, як виглядало наше селище разом з Україною🙂

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше