Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови Вячеслава Задоренка до мешканців Дергачівської громади

Новини
27.02.2022

❗❗❗Вкотре звертаюсь до громадян - мешканців Дергачівщини.

НЕ ПОШИРЮЙТЕ ФЕЙКИ ПРО ТЕ, ЩО МІСЬКЕ КЕРІВНИЦТВО КУДИСЬ ВТЕКЛО! МИ ВСІ ПРАЦЮЄМО НА МІСЦЯХ!

🔻Щодо роботи аптек та магазинів у Дергачах: зараз вони працюють ситуативно, деякі можуть відкриватися, деякі закриваються якщо, наприклад, там закінчуються продукти та ліки.

🔻Проблема з доставкою продовольства залишається актуальною через руйнування комунікацій. Але ми не перестаємо намагатися її вирішувати.

🔻Також ми на своїх офіційних ресурсах і наші місцеві інтернет-ЗМІ протягом останніх двох днів публікували адреси бомбосховищ, відкритих магазинів, аптек, номери телефонів, куди цілодобово можна звертатися у випадку виникнення питань до міської ради.

🔻Міська рада моніторить соцмережі, бачить що ви пишете і реагує на ситуації відповідно до наявних спроможностей.

⚠️ Окрім цього, ми також бачимо хто поширює антиукраїнські фейки, хто своїми постами і коментарями підтримує дезінформацію про те, що місцева влада нібито втекла з міста. Всіх, хто це робить, хочу "привітати" – у найближчий час вами займеться Служба безпеки України.

🤝 Сьогодні ми повинні бути єдиними, а не розхитувати суспільство!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше