Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення Дергачівського міського голови щодо підтримки благоустрою міста

Новини
29.03.2022

Шановні дергачівці! У нинішніх умовах працівники Дергачікомунсервісу намагаються підтримувати чистоту та порядок у нашому місті настільки, наскільки це можливо.

Я звертаюсь до вас з проханням адекватно оцінювати стан справ, не смітити будь-де і не виносити ваше сміття у мішках та пакетах на вулиці з надією на те, що їх заберуть сміттєвози. Ці пакети розривають собаки, а потім ваші побутові відходи розносяться вітром по всій вулиці.

Тому намагайтесь максимально утилізовувати сміття власними силами: доносьте його до найближчих сміттєбаків, якщо баки заповнені – спалюйте на подвір’ях, але обов’язково слідкуйте за процесом, щоб не допустити пожежі! Не спалюйте гумові вироби, а також особливо небезпечні відходи по типу використаних аерозолів, батарейок тощо.

Будь-ласка, не забувайте про те, що обличчя міста формують його мешканці! І я дуже вдячний жителям деяких вулиць, які самоорганізовуються та влаштовують колективне прибирання придорожніх територій. На цих фото ми можемо побачити результат їхньої роботи.

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше