Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустрічі керівництва громади, депутатів міської ради з населенням міста Дергачі продовжуються

Новини
18.08.2021
Зокрема, підтримано ініціативу міського голови Вячеслава Задоренка щодо створення дієвих органів самоорганізації населення – вуличних, будинкових комітетів, які представлятимуть інтереси жителів у координації з міськвиконкомом, з метою оперативного та ефективного вирішення питань життєзабезпечення місцевого значення.
«Голови вуличних комітетів є першими помічниками міської влади на місцях. Вони найближче до людей і добре знають, які проблеми першочергові та актуальні серед місцевого населення. Щоб добре розуміти проблеми громади та шляхи їх вирішення потрібне безпосереднє системне спілкування з громадянами! Саме тому пріоритетом роботи у Дергачівській міській раді є співпраця з вуличними комітетами», – зазначив Вячеслав Задоренко.
 
17 серпня відбулися загальні збори мешканців багатоквартирних та приватних будинків по вулицях 23 Серпня та Соборна за участю секретаря Дергачівської міськради Світлани Кучеренко, депутатів Володимира Степаненка, Зої Ємець, Олексія Степаненка та Віктора Гилуна.
 
Цьому заходу передувала певна, активна організаційна робота депутатів міської ради та ініціативної групи місцевих жителів.
 
На зборах обрано голів вуличного та будинкового комітетів:
✅Одінокова Аліна Олександрівна – багатоквартирні будинки по вулиці 23 Серпня;
✅Демяненко Анна Миколаївна – приватні будинки по вулицях Соборна та 23 Серпня.
 
?Під час зборів було розглянуто низку важливих питань. Розмова мала конструктивний характер.
 
Місцеві мешканці мали змогу звернути увагу міської влади та депутатів на проблеми, які потребують вирішення:
? благоустрій, грейдування та підсипка вулиць Соборна та 23 Серпня;
?благоустрій території біля місцевого джерела та ліквідація несанкціонованого смітника;
?відсутність пішохідних доріжок;
?оперативне вирішення нагальних житлово-комунальних проблем, пов’язаних з вивозом сміття, порушення санітарних умов смітників;
? встановлення огорожі для футбольного поля.
❗Новообрані вуличкоми Аліна Одінокова та Анна Демяненко представлятимуть разом із депутатами інтереси мешкаців своїх вулиць, залучатимуть своїх сусідів до участі в толоках по наведенню чистоти і порядку, інформуватимуть владу про всі проблеми соціального, правового, побутового характеру, які існують.
 
За результатами обговорення визначено шляхи та кроки вирішення зазначених проблем.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше