Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Змінився номер контакт-центру гуманітарної допомоги «Пакет кожному громадянину»

Новини
01.06.2022
 
До контакт-центру просимо телефонувати тих, хто не має можливості подати заявку на отримання продуктового набору через гуманітарний чат-бот.
 
✔️Новий номер контакт-центру: 057-728-19-18.
 
Звертайтеся щодня з 9.00 до 18.00.
 
“До цього у контакт-центрі могли за день опрацювати до 7 тис. звернень. А надходить понад 30 тис. заявок щодня. Тому не кожен міг додзвонитися. Завдяки ж запуску лінії 057-728-19-18 зможемо одночасно отримувати до 100 дзвінків”, - повідомила заступниця голови ХОВА Віта Ковальська.
 
✔️Також тепер у чат-боті можна подати заявку на гуманітарну допомогу “Пакет кожному громадянину” для своїх рідних або знайомих, які не мають смартфону.
 
Для цього в меню потрібно обрати функцію “Зареєструвати іншу людину”. Смс-запрошення надійде на мобільний номер отримувача, якого ви зареєстрували.
 
Харківська обласна державна адміністрація
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше