Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зі скорботою повідомляємо, що на 73-му році життя у зв’язку з хворобою пішов із життя депутат Дергачівської міської ради Іван Семенович Поліщук

Новини
16.01.2023

🕯 Зі скорботою повідомляємо, що на 73-му році життя у зв’язку з хворобою пішов із життя депутат Дергачівської міської ради Іван Семенович Поліщук.

Івана Семеновича не стало 15 січня. Сьогодні ми попрощалися з ним на Малоданилівському кладовищі.

Іван Поліщук – Почесний громадянин міста Дергачі та Дергачівського району. Він обирався депутатом Дергачівської міської ради І, ІІ, ІІІ, VIII скликань, а також депутатом Дергачівської районної ради IV, V, VI, VII скликань. Іван Семенович був незмінним директором ТОВ «Дергачівське заводоуправління» протягом 50 років – з 1973 по 2023. Це був талановитий керівник, який усім серцем любив свою справу, з повагою ставився до людей та зробив все, щоб його завжди згадували як добру, чесну та поважну людину.

Смерть Івана Семеновича – велика втрата для Дергачівщини.

Рідні та близькі! Прийміть щирі слова скорботи і підтримки від колективів Дергачівської міської військової адміністрації та Дергачівської міської ради.

Іван Семенович, спочивайте з миром. Ми завжди будемо пам'ятати Вас!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше