Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Збираємо допомогу для Херсонщини!

Новини
12.06.2023

Дергачівська громада готує нові гуманітарні місії до Херсону. Ми збираємось допомагати нашим співвітчизникам стільки, скільки зможемо.

Зараз херсонцям вкрай необхідні мотопомпи, насоси для води, шланги, ємності для води, гумові човни, гумові чоботи, заброди, дезінфектори і фільтри для води, санітарно-гігієнічні засоби, антимоскітні засоби, одноразовий посуд, ліхтарі.

Якщо ви бажаєте долучитись до збору допомоги українцям, постраждалим внаслідок підриву Каховської ГЕС, будь ласка, звертайтесь до Дергачівського гуманітарного центру або за номером телефону міської ради: 380678072867.

Збір допомоги відбувається у Дергачівському гуманітарному центрі до 14 червня. Зранку 15 червня плануємо відправити вантаж до Херсону.

Разом переможемо! 💙💛

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше