Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запущена друга хвиля комунікаційної кампанії «Ти як?»

Новини
05.07.2023

✔️Година без нав’язливих думок про те, що буде далі. Звичайний вечір, коли дивишся кіно, а не постійно моніториш новини. Хоча б день без тривоги, яка не дає нормально робити буденні справи.

Безцінні прості речі, яких після 24 лютого 2022 року українцям треба навчатися заново.

✨Запустили другу хвилю комунікаційної кампанії «Ти як?», щоб посилити «емоційну ППО» українців, тобто розвинути здатність психіки відбивати атаки стресових чинників. А ще – здолати стигму, яка заважає звернутися по допомогу, якщо внутрішніх ресурсів замало.

📍Передусім треба забути, викоренити страхи й стереотипи, пов’язані з темою ментального здоров’я, які залишилися з радянських часів, коли люди навіть із найменшими психічними розладами зазнавали дискримінації, коли було не прийнято «скаржитися», хоча насправді це означало відверто зізнатися, що ти не ОК.

📍Антистигма в кампанії поєднана з просвітою: замість стереотипів ми вкорінюємо знання, що доводять цінність ментального здоров’я та формують навички, щоб його підтримувати.

🫂 Прості техніки самодопомоги та підтримки людей поруч відтепер будуть у потягах, на ситілайтах, у теле- та радіоефірах, аптеках і супермаркетах, соціальних мережах. Дякую всім, хто прилучається до цієї важливої справи. Разом зробимо турботу про ментальне здоров’я щоденною звичкою українців. 💙💛

Комунікаційна кампанія «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я реалізується за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який здійснює організація «Пакт». Виготовленню та поширенню інформаційно-просвітницьких матеріалів сприяли Міжнародна організація з міграції (IOM Ukraine), рекламний холдинг Megapolis і благодійний фонд BGV.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше