Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо усіх охочих на Кубок Дергачівського міського голови з пейнтболу

Анонс події
12.10.2021
Шановні мешканці Дергачівської громади!
 
14 жовтня на стадіоні Токарівського ліцею відбудеться урочистий захід та турнір зі спортивної гри у пейнтбол, присвячений Дню захисника України, Дню українського козацтва та православному святу Покрови Пресвятої Богородиці.
 
Захід проводится за ініціативи Дергачівського міського голови Вячеслава Задоренка, за підтримки депутата Дергачівської міської ради Ігоря Нікольченка. Організатори дійства – староста Токарівського округу Вікторія Колодочка та завідувач Токарівським клубом Андрій Поздняков.
 
Команда-переможець та призери змагань (1, 2, 3 місце), отримають грошові винагороди, кубки та медалі. Традиційно на всіх присутніх чекає смачна козацька каша та гарячі напої, а також атракціони для дітей.
 
Участь у змаганнях БЕЗКОШТОВНА!
 
Захід буде проведено з дотриманням карантинних вимог!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше