Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо пройти опитування для визначення пріоритетних завдань і шляхів розвитку Дергачівської громади!

Корисна інформація
23.01.2022

Посилання на анкету тут 👈

Шановні мешканці Дергачівської громади!

Ми з вами прожили перший рік як одна територіальна громада. Щось вдалося краще, щось потребує трохи часу для вирішення. Неможливо водночас вирішити всі питання, які накопичилися за попередні десятиліття.

Тому нам спільно з вами необхідно визначитися та розробити Стратегію розвитку нашої громади, щоб зрозуміти, якою ми хочемо бачити Дергачівщину через багато років, якою ми маємо створити її для життя наших дітей та онуків.

У зв’язку з цим перед початком розробки Стратегії розвитку Дергачівської міської територіальної громади на 2022-2027 рр. робоча група з розробки Стратегії проводить це опитування для визначення основних перспектив розвитку і проблем, які існують у громаді. Ваша думка, думка ваших рідних та сусідів буде проаналізована та обов’язково врахована при визначенні пріоритетних завдань і шляхів розвитку Дергачівської громади!

Просимо вас виділити час на заповнення анкети та запросити до заповнення інших мешканців громади!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше