Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За поданням Євгена Шатохіна сесія облради виділила півмільйона гривень на ремонт електромережі у Прудянці

Новини
11.06.2021
17 травня під час виїзного прийому громадян мешканці селища Прудянка звернулися до представника Дергачівщини в обласній раді Євгена Шатохіна з проханням посприяти ремонту мережі вуличного освітлення вздовж вулиці Магістральної.
10 червня Харківська облрада у процесі чергової сесії затвердила Розподіл субвенції з обласного бюджету бюджетам сільських, селищних, міських територіальних громад на виконання доручень виборців депутатами ради у 2021 році.
Згідно Розподілу, кожен обласний обранець отримав субвенцію у розмірі півмільйона гривень на реалізацію ініціатив жителів свого виборчого округу. Євген Шатохін, виконуючи обіцянку, дану мешканцям Прудянки, виділив свою частку субвенції на капітальний ремонт електромережі по вулиці Магістральній. Ця вулиця є частиною дороги Дергачі – Козача Лопань зі жвавим автомобільним та пішохідним рухом.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше