Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За підтримки cпільнот «Code it for life» та «Plarium Ukraine» на базі Дергачівського ліцею №2 відкрито два класи комп'ютерної грамотності

Новини
02.04.2023

За підтримки cпільнот «Code it for life» та «Plarium Ukraine» на базі Дергачівського ліцею №2 відкрито два класи комп'ютерної грамотності. Благодійники передали системні блоки, монітори, клавіатури, комп'ютерні миші та навушники, що надало можливість зібрати повноцінні класи, у яких можна розвивати навички користування ПК.

Щосереди та щоп’ятниці з 9:00 до 11:00 комп’ютерні класи будуть доступні для усіх, хто потребує навчання чи користування ПК, але не має такої можливості вдома.

Це надзвичайно важлива допомога для нашої громади, оскільки більша частина комп'ютерного устаткування освітянських закладів була пошкоджена або знищена внаслідок російської агресії. Надана комп’ютерна техніка в подальшому буде використовуватися в освітньому процесі учнями та педагогічним персоналом ліцею.

Щиро дякуємо благодійникам за турботу про наших людей!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше