Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З сьогоднішнього дня почала працювати комісія з обстеження об’єктів на території Дергачівської громади, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф

Новини
31.10.2022

З сьогоднішнього дня почала працювати комісія з обстеження об’єктів на території Дергачівської громади, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф.

📝 Члени комісії – працівники міської ради – здійснюють попередній телефонний дзвінок з пропозицією заповнити письмову заяву тим, хто подав електронну заявку про пошкоджене майно через гугл-форму. Після цього комісія здійснює подомовий обхід з метою обстеження домоволодінь. Кожен факт обстеження фіксується у відповідний Акт, який видається заявнику і є правовою основою оцінки завданих збитків.

❗У кожного члена комісії є посвідчення, яке ми рекомендуємо громадянам перевіряти для попередження шахрайських дій з боку третіх осіб.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше