Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З нагоди Дня фізичної культури і спорту у Дергачах стартував соціальний проєкт «Активні парки Дергачівщини»

Новини
09.09.2023

⚽ З нагоди Дня фізичної культури і спорту у Дергачах стартував соціальний проєкт «Активні парки Дергачівщини», під час якого наші діти разом з батьками, освітянами, волонтерами та представниками адміністрації взяли участь у спортивному заході на міському стадіоні «Авангард».

⛹ У межах заходу працювали локації з велоспорту, туризму, рухливі ігри та естафети з елементами футболу. Працівники поліції провели квести щодо безпеки життєдіяльності та мінної безпеки.

🍭 Наприкінці змагань усі учасники отримали солодкі призи від Благодійного фонду Юлії Скубак і депутата Дергачівської міської ради В’ячеслава Фісуна.

🤾👍 Проєкт «Активні парки Дергачівщини» спрямований на популяризацію здорового способу життя та фізичний розвиток нашої молоді у контексті психологічної реабілітації під час війни. Відтепер такі заходи проводитимуться щовихідних, долучитися до них можна через попередній запис, деталі – у вчителів фізичної культури освітніх закладів.

Вітаємо усіх з Днем фізичної культури і спорту! Дякуємо організаторам, спонсорам та учасникам! Здоровий спосіб життя – це шлях до успіху! Зробимо Дергачівщину успішною разом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше