Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем єднання, Україно!

Новини
16.02.2022

Україна в центрі безпрецедентних дипломатичних зусиль для того, щоб гарантувати мир і для нашої держави і для Європи в цілому.

Ми бачимо безпрецедентну інформаційну напругу, яка збільшувалась протягом кількох місяців. Ми маємо говорити чесно – напруга в інформаційному просторі і тривожність людей, яку провокує ця інформаційна напруга, є дуже серйозним викликом для держави. Це напряму впливає на стан фінансових ринків, економіку, настрій громадян та бізнесу.

Реальна ситуація у сфері безпеки на сьогодні набагато краще, ніж це описується багатьма ЗМІ. Але цілком зрозуміло, що постійні інформаційні удари по емоціях людей не могли не принести негативних наслідків. Тим більше коли у ЗМІ навіть оголошують якісь "дати вторгнення".

Тому президент Зеленський запропонував абсолютно своєчасну та ефективну ініціативу. Ми беремо той день, на який нам "вангували" найгірше, і робимо його днем нашої максимальної згуртованості. Для чого це потрібно? Для того, щоб показати, що в принципі не існує таких сил та інформаційних хвиль, які можуть зламати українців.

16 лютого у День єднання по всій країні відбудуться такі заходи, які точно покажуть і нашим друзям і нашим ворогам, що Україна згуртована, дбає про себе та готова захищати свою свободу та незалежність. Чи можна нас залякати? Ні. Чи сприймаємо ми ситуацію серйозно? Так. Чи готуємось ми до будь-яких сценаріїв? Безумовно. Але ми знаємо, що це наша земля і наша Україна. Саме це ми і демонструємо у День єднання.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше