Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З 29 квітня по 5 травня зі звільненої Руської Лозової було евакуйовано до 1500 осіб

Новини
05.05.2022

З 29 квітня по 5 травня зі звільненої Руської Лозової спільними зусиллями Дергачівської міської ради, керівництва області, району та волонтерів було евакуйовано до 1500 осіб.

Деяким з них з різних причин не вдалося самостійно знайти прихисток в інших регіонах України, тому ми відразу почали шукати рішення цієї проблеми. І знайшли.

58 мешканців Руської Лозової, а також 20 жителів інших населених пунктів нашої громади вдалося тимчасово розмістити у санаторії «Бермінводи». Передусім це самотні люди похилого віку, які, перебуваючи під окупацією, відчули на собі усі жахи війни.

На щастя, зараз ці люди регулярно харчуються, почуваються набагато краще і намагаються повернутися до нормального життя. Ми щодня доставляємо їм гуманітарну допомогу і будемо робити це доти, доки буде необхідно!

Хочу висловити вдячність керівництву санаторію «Бермінводи» за співпрацю у допомозі мешканцям Дергачівщини! В умовах війни взаємодопомога одне одному важлива як ніколи. Впевнений, що ця взаємодопомога стане запорукою нашої спільної перемоги!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше