Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З 18 червня у старостинських округах Дергачівської громади працювала група литовських стоматологів, які надавали безкоштовні стоматологічні послуги тим, хто найбільше цього потребує

Новини
25.06.2023

З 18 червня у старостинських округах нашої громади працювала група литовських стоматологів, які надавали безкоштовні стоматологічні послуги тим, хто найбільше цього потребує та не має фінансової можливості вирвати хворі зуби у Дергачах чи в Харкові. Протягом тижня за допомогою до лікарів звернулися більше ста мешканців Безруківського, Слатинського, Прудянського, Токарівського, Козачолопанського, Проходівського та Русько-Лозівського старостатів.

Це вже другий візит литовських медиків, організований за підтримки благодійної організації «Blue / Yellow for Ukraine». Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко вручив подяки стоматологам Рітісу Жієдасу, Крістіні Жієдас, Котріні Раудуте та Віте Герджюнайте за самовідданість та високий рівень професіоналізму під час надання важливої медичної допомоги мешканцям Дергачівської громади, які постраждали внаслідок російської агресії проти України.

Готовність литовських лікарів приїжджати до нас, допомагати людям у зруйнованих прикордонних селах, часто під російськими обстрілами, є свідченням того, що солідарність українського та литовського народів у протистоянні спільному ворогу сьогодні міцна як ніколи. Разом переможемо!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше