Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З 13 травня 2024 року послугу із збору та перевезення побутових відходів у Дергачівській громаді здійснює комунальне підприємство «Дергачіекоресурс»

Новини
17.05.2024

♻️ Шановні мешканці Дергачівської громади! Інформуємо вас, що з 13 травня 2024 року послугу із збору та перевезення побутових відходів у нашій громаді здійснює комунальне підприємство «Дергачіекоресурс».

Це підприємство було створене з метою виконання вимог Закону України «Про управління відходами».

🔻Основні цілі та обов'язки КП «Дергачіекоресурс»:
▪️ контроль санітарного стану громади та забезпечення реалізації заходів щодо розвитку системи поводження з відходами;
▪️ виконання рішень та розпоряджень міської ради та її виконавчого органу з питань запобігання або зменшення обсягів утворення відходів;
▪️ збирання, перевезення, зберігання, оброблення, видалення, утилізація, розміщення та знешкодження відходів;
▪️ розвиток системи поводження з відходами у місті Дергачі;
▪️ надання послуг щодо своєчасного та повного вивезення побутових відходів від місць їх утворення до визначених місць утилізації;
▪️ координація та контроль за діяльністю підприємств-перевізників твердих побутових відходів;
▪️ впровадження роздільного збору побутових відходів у місті.

🔻Тариф на послугу зі збирання та перевезення твердих побутових відходів становить:
▪️ 22,5 гривень з людини на місяць для багатоквартирних домоволодінь;
▪️ 20,29 гривень з людини на місяць для приватних домоволодінь.

Ці тарифи затверджені Розпорядженням начальника Дергачівської МВА №1521 від 08 травня 2024 року. Комунальне підприємство працює з обґрунтованим тарифом для населення. Розрахунок середньозваженого тарифу здійснено з урахуванням норм надання послуг, рівня мінімальної заробітної плати, мінімального прожиткового рівня працездатної особи та цін на витратні матеріали.

🔻Система надання послуг складається з:
▪️ контейнерної системи, яка передбачає регулярне (за графіком) перевезення побутових відходів, зібраних у контейнери;
▪️ безконтейнерної системи, що передбачає регулярне (за графіком) перевезення побутових відходів, зібраних у пластикові пакети або за заявою споживача.

🟢 Графік зі збирання та перевезення твердих побутових відходів не змінюється. Ознайомитись з ним можна на сайті громади за цим посиланням.

🔵 Чистота нашої громади – це не лише відповідальність комунальних служб, а й кожного мешканця. Наша громада – це тисячі дворів та приватних будинків, одна спільна велика оселя, чистота якої починається з сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля. Спільна робота місцевої влади, комунальних служб та громадян забезпечує затишне і комфортне проживання.

🔴 При виявленні фактів порушення Правил благоустрою уповноважені органи мають право складати протоколи, які фіксують ці порушення, та відкривати адміністративні провадження. Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», споживачі зобов'язані укласти договір на вивезення твердих побутових відходів та здійснювати оплату за такі послуги. З 1 січня 2023 року укладання договору на вивіз твердих побутових відходів є ОБОВ'ЯЗКОВИМ для всіх.

📍Договір на послуги із збирання та перевезення твердих побутових відходів необхідно укласти в Дергачівській міській раді за адресою: м. Дергачі, будівля ЦНАПу, 2-й поверх, кабінет №24, з 8:00 до 17:00 з понеділка по четвер, у п’ятницю з 8:00 до 15:45.

📄 Документи, які необхідно мати для укладення договору:
▪️ копія паспорта;
▪️ копія ідентифікаційного коду.

💳 РЕЗКВІЗИТИ КП «Дергачіекоресурс»:
рахунок: UA 723515330000026009035910828
код ЄДРПОУ: 45217568

Дякуємо за ваше розуміння та співпрацю! 🙏
За детальною інформацією звертайтесь за номером: 38(097)436-63-48

З повагою,
комунальне підприємство «Дергачіекоресурс»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше