Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Які послуги можуть одержати люди, які звернуться до бюро правової допомоги?

Корисна інформація
06.07.2023

✅ Насамперед проконсультуватися з юристом з конкретного правового питання або ж отримати розʼяснення законодавства чи фахову пораду щодо певних документів, які надали юристу на розгляд; допомогу в написанні скарг, заяв або інших непроцесуальних документів; за умови приналежності клієнта до визначених законодавством категорій осіб – і вторинну правову допомогу, тобто поміч у складанні процесуальних документів та представництво інтересів клієнта в суді.

🟩 Система БПД працює, щоб кожен, хто потребує правової допомоги, міг безперешкодно її отримати. А завдяки розгалуженій мережі бюро правової допомоги в Україні правничі послуги доступні навіть для мешканців невеликих міст та селищ.

🟩 Водночас у населених пунктах, де немає бюро правової допомоги, юристи організовують консультаційні пукти доступу до БПД.

🟩 Якщо ж людина за станом здоров’я або через життєві обставини не може звернутися до бюро чи консультпункту – фахівці бюро нададуть їй адресну правову допомогу за місцем перебування.

👉 Адресу найближчого бюро правової допомоги можна дізнатися за посиланням: https://bit.ly/bpd_buro

❗️ Якщо з різних причин ви зараз не можете звернутися до бюро правової допомоги, нагадаємо про інші сервіси системи БПД, за допомогою яких можна отримати допомогу юристів:

▪️ контактний центр системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103, дзвінки безкоштовні.

▪️ проконсультуватися з юристом у телеграм: https://t.me/LegalAidUkraineBot

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше