Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Як працює майданчик циркулярної відбудови у Руській Лозовій: репортаж СТБ/ICTV

Новини
16.10.2023

♻ З вересня поточного року у Руській Лозовій працює майданчик збору матеріалів, які повторно використовуються для відновлення та ремонту будівель, зруйнованих росіянами у Дергачівській громаді.

Цей проєкт орієнтований на збереження екології та є пілотним для всієї України. Мешканці громади можуть відвідати майданчик і взяти те, що потрібно для відбудови чи ремонту власних осель.

Проєкт виконується ГО «Центр громадських та медійних ініціатив» (Zero Waste Kharkiv) у межах підтримки України з боку Швейцарії за фінансування Swiss Solidarity та консорціуму SDC, до складу якого входять організації Helvetas, DESPRO, Skat Consulting Ltd.

📺 Детальніше про реалізацію та перспективи проєкту циркулярної відбудови дивіться у репортажі Марії Малєвської для СТБ/ICTV.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше