Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Як бабуся з Гоптівки допомагає ЗСУ: історія Клавдії Чірко

Новини
11.08.2023

Клавдії Степанівні Чірко 70 років, у рідному селі Гоптівка вона пережила російську окупацію і дивом вижила під час прильоту ворожого снаряду по власному будинку. Восени минулого року Клавдія Степанівна передала інформацію про сховок російських боєприпасів, які були вивезені і передані на потреби Збройних сил України. Тепер бабуся вирішила віддати українським захисникам УАЗік, що залишився від покійного чоловіка. Протягом півроку окупації вона вдало ховала цей автомобіль у власному сараї від очей російських військових.

За сприяння Романа Мелешка та благодійної організації «6 рукостискань» УАЗік було відремонтовано і перефарбовано. Сьогодні начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко разом з волонтерами передали його оборонцям зі 113-ї бригади ТРО ЗСУ.

Клавдія Чірко – справжня патріотка України, вольова та незламна жінка! Вона чудово розуміє, що перемогу можна здобути тільки разом, об’єднавши зусилля заради досягнення спільної мети.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше