Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вячеслав Задоренко відвідав підприємство «АТ БІОФАРМ» в місті Дергачі

Новини
16.04.2021

Очільник громади оглянув приміщення підприємства, яке з 2017 року розробляє, виготовляє та розповсюджує якісну, дієву і безпечну продукцію для ветеринарної медицини. Міський голова ознайомився з особливостями робочого процесу, поспілкувався з заступником генерального директора Володимиром Ходарєвим та працівниками.

На завершення зустрічі Вячеслав Задоренко разом з Володимиром Ходарєвим обговорили здобутки, проблемні питання та шляхи їх вирішення: на прилеглій території підприємства, утворився майданчик для парковки фур, особистого автотранспорту, який знаходиться у неналежному технічному й санітарному стані, що порушує всі правила техніки безпеки для місцевих мешканців і працівників підприємств, що знаходяться по вулиці Залізничній.

«Це питання потребує додаткового вивчення та буде взято під мій особистий контроль», – зазначив Вячеслав Задоренко.

Поділитися в соціальних мережах

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше