Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вячеслав Задоренко та Євген Шатохін зустрілися зі слатинчанами

Новини
21.05.2021
21 травня керівники громади за участі старости Євгена Івахненка провели виїзний прийом громадян у Слатинському старостинському окрузі.
Майже два десятки місцевих мешканців звернулися до Дергачівського міського голови та його першого заступника з пропозиціями благоустрою, питаннями щодо вирішення житлово-комунальних і земельних проблем, надання матеріальної допомоги та розвитку спорту.
Найбільш обговорюваними темами зустрічі стали ремонт доріг на вулицях Миру і Клочківській, а також перекриття покрівлі багатоквартирних будинків на Зерновій та ІТР.
З приводу ремонту дахів Вячеслав Задоренко зазначив: "Зараз наше основне завдання в тому, щоб пояснити людям, що їм треба створювати ОСББ, бо будинки, про які йде мова, не знаходяться на балансі міськради. Минулого року Верховною Радою України прийнято відповідний закон, згідно з яким органи виконавчої влади можуть співфінансувати ремонт тільки тих будинків, де створено ОСББ. Тому створюйте об'єднання домовласників, а ми пришлемо спеціалістів для обстеження покрівлі й допоможемо фінансами."
Щодо ремонту доріг Євген Шатохін зауважив: "Ми чудово розуміємо, що стан доріг - це болюче питання. На жаль, вирішити все швидко й одразу неможливо. Але ми намагатимемось допомогти в межах тих можливостей, які є на сьогодні.
Треба також усвідомлювати, що дороги районного, обласного та загальнодержавного значення не знаходяться у нашому підпорядкуванні, тому ми не маємо права їх ремонтувати за кошти міського бюджету, але будемо добиватись ремонту у відповідних організаціях. Вулиця Клочківська, наприклад, відноситься до держпідприємства "Дороги Харківщини", і ми вже написали листа, щоб цю та інші проблемні дороги внесли до плану ремонту."
Окрім цього, Вячеслав Задоренко наголосив на необхідності приватизації земельних ділянок для запобігання конфлікту інтересів щодо їхніх меж, а Євген Шатохін як депутат обласної ради пообіцяв надати матеріальну підтримку у лікуванні інваліду 1 групи, хворому на цукровий діабет.
Керманичі Дергачівщини запевнили, що всі озвучені питання, які знаходяться у компетенції міської ради, будуть вирішуватися відповідно до затверджених бюджетних програм.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше