Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Внаслідок ворожого обстрілу серйозно пошкоджено магістральний газогін високого тиску УМГ «Харківтрансгаз». Через це повністю припинено газопостачання у місті Дергачі та населених пунктах Дергачівської громади!

Новини
03.05.2022

⚠️ Ми просимо вас ПЕРЕКРИТИ КРАНИ ПОДАЧІ ГАЗУ ДО ДОМОВОЛОДІНЬ для можливості здійснення діагностики системи та з метою запобігання виникненню нових аварійних ситуацій.

Оскільки на цих територіях спостерігаються проблеми зі зв’язком, просимо усіма можливими способами донести цю інформацію до ваших рідних і близьких, які зараз проживають на території Дергачівщини.

🛠 Ремонтні роботи на об’єкті розпочнуться відразу за настання сприятливих умов: відсутності обстрілів та бойових дій, а також за технічної спроможності. Наразі спланувати терміни відновлення газопостачання неможливо.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше