Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Внаслідок ворожого бомбардування у селищі Слатине пошкоджено газорозподільчу систему, в результаті чого припинилося газопостачання у населених пунктах Безруки, Слатине, Прудянка, Цупівка, Дубівка, Лобанівка, Нова Козача, Козача Лопань, Ветеринарне, Гранів!

Новини
27.04.2022

Мешканцям вказаних селищ та сіл НЕОБХІДНО ПЕРЕКРИТИ КРАНИ ПОДАЧІ ГАЗУ ДО ДОМОВОЛОДІНЬ для можливості здійснення діагностики системи та з метою запобігання виникненню нових аварійних ситуацій.

Оскільки на цих територіях відсутня електроенергія і спостерігаються проблеми зі зв’язком, ми просимо кожного усіма можливими способами донести цю інформацію до ваших рідних і близьких, які досі залишаються там.

🛠 Ремонтні роботи на газорозподільчій системі розпочнуться відразу за настання сприятливих умов: відсутності обстрілів та бойових дій, а також за технічної спроможності.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше