Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Візити литовських лікарів до Дергачівщини стають доброю традицією у межах співпраці громади з Литовською Республікою

Новини
18.10.2023

Цієї осені литовські сімейні лікарі та стоматологи три тижні працювали у старостинських округах Дергачівщини, для декого з них це був вже другий візит до нашої громади. Фахівці проводили медичні консультації місцевих мешканців в амбулаторіях, обстежували маломобільних людей на дому, виривали та пломбували зуби.

Усі послуги надавались абсолютно безкоштовно. З 26 вересня по 18 жовтня лікарі обслужили 350 осіб, вирвали близько 400 зубів, наклали 80 пломб, зробили 100 рентгенологічних досліджень. Це стало можливим завдяки мобільному медичному обладнанню, яке лікарі привезли з собою з Литви.

Ці люди є справжніми друзями Дергачівщини. Працюючи в умовах постійної небезпеки у Козачій Лопані та інших прикордонних населених пунктах, вони продемонстрували високий професіоналізм, неабияку мужність, стійкість та велику любов до України. У зв’язку з цим сьогодні керівництво Дергачівської міської військової адміністраціїми нагородило литовських лікарів медалями, подяками та сувенірами. Їхня робота – це приклад для гордості, бо вони чудово розуміють, що фронт не «там», він «тут» і «зараз».

Слава Україні! Слава Литві! Tautos jėga vienybėje!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше