Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання Дергачівського міського голови Вячеслава Задоренка з Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці

Привітання
14.10.2021
Дорогі захисники та захисниці України, шановні жителі громади!
 
День захисника України – свято, яке увібрало в себе багаті й славні традиції предків, уособлює мужність і хоробрість оборонців та визволителів нашої рідної землі на всіх етапах її історії. Тож бажаю вам козацької відваги, мужності, здоров’я та слави, увінчаної віками.
 
Прийміть щиросердні вітання з нагоди цього свята – свята честі й доблесті, стійкості і шляхетності, дня мужніх і сильних.
 
Вітаю українців із Покровою Пресвятої Богородиці! Нехай Господь посилає добробут, достаток, щастя у ваші сім’ї та домівки і мир нашій Батьківщині. Пресвята Богородиця хай покриє Україну та захистить від усього лихого, оберігає на нелегкій життєвій дорозі.
 
Низький уклін боронителям рідної землі, котрі наразі відстоюють її незалежність на Сході. Щиро бажаю усім захисникам та захисницям України здоров'я, завзяття, сили та єдності на шляху до відродження кращих національних традицій – в ім’я миру та спокою на українській землі.
 
Слава Україні! Слава нашим захисникам і захисницям!
 
Дергачівський міський голова
Вячеслав Задоренко
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше