Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з днем народження секретаря Дергачівської міської ради Світлану Кучеренко!

Привітання
18.01.2023

Вітаємо з днем народження секретаря Дергачівської міської ради Світлану Кучеренко!

Світлана Миколаївна має величезний багаторічний досвіт роботи в органах місцевого самоврядування. Починаючи з 24 лютого вона налагодила роботу пекарні у Дергачах, яка у перші місяці війни забезпечувала наших мешканців свіжим хлібом, а також організовувала доставку гуманітарної допомоги до старостинських округів.

Після деокупації Дергачівської громади Світлана Кучеренко взяла шефство над Проходівським і Русько-Лозівським старостатами, де за її сприяння місцеві жителі отримують металопластикові вікна, газові балони, буржуйки та продукти харчування.

Світлано Миколаївно! Бажаємо Вам невичерпного здоров’я, радості, сімейного добробуту, наснаги на професійному шляху і, звичайно ж, Перемоги 🇺🇦! Нехай Господь оберігає Вас і Вашу велику родину від усіх негараздів!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше