Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з днем народження начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова!

Привітання
10.08.2023

Олег Синєгубов очолює Харківську область у – без перебільшення – найскладніші часи за всю історію сучасної української державності. Після деокупації Харківщини під його керівництвом розпочалась реалізація комплексних програм відбудови інфраструктури області, зокрема й на території Дергачівської громади.

Шановний Олеже Васильовичу! Щиросердно вітаємо Вас з особистим святом! Бажаємо міцного здоров’я, сімейного затишку та професійного зростання!

Нехай усі Ваші доброчинні справи завжди закінчуються успіхом! Нехай на шляху до української перемоги Вас супроводжують тільки справжні патріоти та професіонали, а усі починання приносять змістовні результати!

Перемоги! Миру! Щастя та добра!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше