Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з 75-річним ювілеєм жительку села Малі Проходи Борисову Олександру Йосипівну

Привітання
25.07.2021
25 липня Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко разом із головою ветеранської спілки Дергачівської міської ради Сергієм Остапенком, старостою Проходівського старостинського округу Анною Биченко та директором СФГ "Відродження" Максимом Биченком привітали з 75-річним ювілеєм жительку села Малі Проходи Борисову Олександру Йосипівну.
 
15 років ця жінка з активною життєвою позицією очолювала ветеранську спілку Проходівської сільської ради, а зараз очолює ветеранську спілку Проходівського старостинського округу.
 
Кажуть, що 75 — це вік мудрості, шани, пошани та слави. І ми бажаємо, щоб для Вас, Олександро Йосипівно, він також був віком міцного здоров’я, бадьорості, радості, доброї долі й душевного родинного тепла!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше