Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо Ніну Іваненко з призначенням на посаду директора Центру первинної медико-санітарної допомоги Дергачівської міської ради!

Привітання
10.08.2022

З 1984 по 2013 роки Ніна Іванівна Іваненко була заступником головного лікаря Дергачівської лікарні, з 2013 по 2022 рік – медичним директором Центру первинної медико-санітарної допомоги, є почесним громадянином міста Дергачі та Дергачівського району. З 24 лютого поточного року Ніна Іванівна фактично взяла на себе керівництво первинною ланкою медицини у нашій громаді і в умовах війни підтвердила високий рівень свого професіоналізму як медика та керівника.

Щиросердно бажаємо Ніні Іванівні міцного здоров’я, невичерпних життєвих сил та реалізації усіх професійних починань на надзвичайно відповідальній посаді!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше