Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відповіді на поширені запитання про мінну небезпеку в ілюстраціях від ДСНС

Корисна інформація
27.10.2022

🛑💣 Шановні громадяни, наголошуємо, що територія Дергачівщини залишається вкрай небезпечною через значну кількість вибухових предметів! Будь ласка, цінуйте своє життя та не випробовуйте долю. Пересувайтесь лише перевіреними шляхами, не гуляйте в полях, не ходіть до лісу!

☎ У випадку виявлення вибухонебезпечних предметів повідомляйте за номерами 101, 112, або 05763-2-04-19 (це номер диспетчерської служби 53-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що розташована у Дергачах).

Не треба телефонувати на номери міської ради з вимогами розмінувати територію! Це не знаходиться у компетенції органів місцевого самоврядування. Звертайтесь за вказаними вище номерами.

Відповіді на поширені запитання про мінну небезпеку в ілюстраціях від ДСНС 👇

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше