Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відновив роботу Козачолопанський пункт постійного базування бригад екстреної медичної допомоги

Новини
02.12.2021

Шановні громадяни!
Сьогодні, 2 грудня, відновив роботу Козачолопанський пункт постійного базування бригад екстреної медичної допомоги. Завдяки цьому «карета» швидкої допомоги швидше прибуватиме на виклики до мешканців селищ та сіл у північній частині Дергачівщини.

Очільник Дергачівської громади Вячеслав Задоренко висловлює вдячність за розуміння та сприяння у вирішенні цього питання директору обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктору Забашті, завідувачу Дергачівського відділення екстреної медичної допомоги Сусанні Алешко, директору міського Центру первинної медико-санітарної допомоги Роману Кушнарьову та завідуючому Козачолопанської медичної амбулаторії Сергію Горбасю.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше