Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відеоспостереження - запорука безпечної громади!

Новини
21.05.2021
21 травня відбулася робоча нарада з питання облаштування Дергачівської громади камерами відеоспостереження згідно з програмою «Безпечна громада».
В нараді на чолі з Вячеславом Задоренком взяли участь перший заступника міського голови Євген Шатохін, начальник УІАП ГУНП Олексій Григорович, начальник відділу відео-аудіосервісів та електронних засобів контролю УІАП ГУНП Артем Щербань, заступник начальника відділу поліції №3 з превентивної діяльності, майор поліції Єгор Кібалкін.
Учасники наради обговорили подальші плани у сфері розбудови безпечної громади. Це питання про встановлення відеоспостереження на відповідних об’єктах, створення ситуаційного центру з управління системою відеоспостереження та залучення підприємців до реалізації заходів з підключення до мережі існуючих або встановлення нових камер.
«Використання камер відеоспостереження наразі є одним з найпоширеніших інструментів підвищення безпеки у місті й населених пунктах старостинських округів. В Дергачах працює багато приватних відеокамер, і якщо під’єднати до системи відеоспостереження найбільш цінні з точки зору розташування та якості картинки, це допоможе значно підвищити безпеку мешканців громади. Вже зараз зрозуміло, що розташування деяких відеокамер у місті необхідно змінювати – деякі з них дублюють інформацію, деякі можуть бути більш ефективними на інших локаціях», – зазначив Вячеслав Задоренко.
Євген Шатохін зауважив: «Діяльність ситуаційного центру буде спрямовано на розробку, тестування і розвиток системи відеоспостереження, на відеоаналітику та ефективне використання інформації з камер відеоспостереження для розкриття злочинів та профілактики правопорушень, а також на дотримання безпеки під час масових заходів. Так, за результатами аналізу, проведеного УІАП ГУНП, кількість скоєних злочинів та правопорушень на Дергачівщині з 2018 по 2020 роки у публічних місцях, де встановлено камери відеоспостереження, значно зменшилася».
З метою посилення безпеки громадян, захисту важливих об’єктів населених пунктів громади, прийнято рішення про співпрацю в межах вищевказаної програми.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше