Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відділ самоврядного контролю інформує рекламодавців

Корисна інформація
16.06.2021

Дергачівська міська рада запрошує розповсюджувачів зовнішньої реклами (рекламодавців), що розмістили рекламні засоби в місті Дергачі, надати до виконавчого комітету ради дозвільні документи на розміщення зовнішньої реклами за відповідним інформаційним полем (текстом реклами) згідно переліку:

  • вул. Сумський шлях, 224А (район залізничного переїзду): «ДОМ КАМИНОВ»; «MatTe – новый формат отдыха»; «УСЛУГИ ЛИСТОГИБА»; «ВЫКАЧКА ВЫГРЕБНЫХ  ЯМ»; «ДЕЛІВЕРІ»; «УСЛУГИ СПЕЦТЕХНИКИ»; «ПАМ'ЯТНИКИ – НОВИЙ МАГАЗИН»; «КРОВЕЛЬНЫЕ РАБОТЫ»; «АСЕНИЗАТОР»; «ЕВРОЗАБОР».
  • вул. Золочевський шлях, 8 (поруч з відділенням "ПриватБанку"): «АВТОМИЙКА»; «ПРИЕМ МЕТАЛОЛОМА».
  • вул. Золочевський шлях, 7 (поруч з магазином «Мак маркет»): «ПИЛОРАМА»; «ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ»; «КОМБІКОРМИ БМВД ПРЕМІКСИ».

Документи, що підтверджують право на встановлення вищезазначених рекламних засобів приймаються від розповсюджувачів зовнішньої реклами (рекламодавців) за адресою: місто Дергачі, площа Перемоги, 2А, каб. 16 протягом 3 (трьох) днів з моменту виходу цього оголошення. Рекламний засіб, власник якого не з’явився, або з’явився і не надав дозвіл на його розміщення, буде вважатися самовільно встановленим і підлягатиме демонтажу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше