Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся випускний вечір у Слатинському ліцеї

Новини
25.06.2021
25 червня відбувся випускний вечір для учнів 11-го класу Слатинського ліцею.
 
«Шановні випускники! Не забувайте ваших батьків, бо це ті люди, які завжди вас підтримають у важку хвилину. Щира подяка і низький уклін учителям за величезний вклад в освіту та виховання нашої молоді. Пам’ятайте, що ви – наше майбутнє! Бажаємо вам здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій, кожному знайти гарну роботу та улюблену справу. В добрий путь, шановні наші випускники!» – зазначили у привітанні очільник громади Вячеслав Задоренко та депутат обласної ради Євген Шатохін.
 
Міський голова вручив золоту медаль випускниці Анастасії Плаксун.
 
Теплі побажання випускникам також висловили староста Євген Івахненко та почесні гості свята, після чого учням було вручено 23 свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.
 
Вячеслав Задоренко та Євген Шатохін за традицією подарували зелені туї для благоустрою території ліцею.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше