Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся випускний вечір у Безруківському ліцеї

Новини
28.06.2021
Свято було наповнене урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями.
Випускників привітали міський голова Вячеслав Задоренко, секретар міської ради Світлана Кучеренко, заступник міського голови Лариса Несміян, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Дударєва.
Свідоцтво про закінчення загальної середньої освіти отримали 16 учнів.
Нагороджений відзнакою за високі досягнення у навчанні Руслан Черепанов – срібна медаль.
Батьки, діти, вчителі, гості і атмосфера свята, а після – легкий смуток і радість одночасно...
Міський голова вже за традицією подарував туї для алеї випускників.
«Шановні випускники! Бажаю вам зберегти шкільну дружбу і спогади про ці чудові 11 років життя. Щоб товариші, яких ви знайшли у своєму класі, завжди були вашою опорою і підтримкою у житті. Вирушаючи в далеку й незвідану дорогу, візьміть із собою благословення батьків і вчителів. Напутні слова, які дадуть вам віру в завтрашній день, надію у власні сили, цілеспрямованість і сміливість у досягненні високих ідеалів та бажаних цілей вашого щасливого, майбутнього життя!» – зазначив під час привітання Вячеслав Задоренко.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше