Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся тематичний концерт з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-річниці виведення військ з Афганістану

Новини
15.02.2022
У міському Будинку культури відбувся тематичний концерт з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-річниці виведення військ з Афганістану.
Вячеслав Задоренко звернувся з вітальним словом до воїнів – інтернаціоналістів і передав найкращі побажання міцного здоров’я, добробуту та мирного неба над головою від народного депутата України Юлії Світличної.
Також почесним гостем на святі була єдина, тоді ще в Дергачівському районі, медична сестра Дергачівської ЦРЛ Світлана Василівна Московець, яка надавала швидку медичну допомогу в Афганістані.
Аматорські колективи та творча молодь громади подарували концерт пам'яті усім присутнім.
Більше 190 особам із числа учасників бойових дій на території інших держав, які мешкають на території Дергачівської громади, вручена грошова допомога.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше