Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся прийом громадян у Токарівському старостинському окрузі

Новини
21.01.2022

21 січня депутат обласної ради та перший заступник Дергачівського міського голови Євген Шатохін за участі старости Вікторії Колодочки провів особистий прийом громадян у Токарівському старостаті.

Під час прийому до Євгена Шатохіна звернулося дванадцять мешканців Токарівки, Гоптівки та Дементіївки.

На прийомі громадяни порушили питання щодо:
🔸 встановлення освітлення по вулиці Дачній у Токарівці;
🔸 ремонту дороги місцевого значення між автошляхами Харків – Гоптівка та Дергачі – Козача Лопань через Кочубеївку, Токарівку Другу і Лобанівку;
🔸 конфлікту інтересів між сусідами стосовно меж земельних ділянок;
🔸 допомоги в оформленні субсидії;
🔸 допомоги у вирішенні проблем з підключенням газопостачання.

✅ Відразу під час прийому Євген Анатолійович у телефонному режимі надав доручення вирішити проблему з освітленням по вулиці Дачній протягом 10 діб.

✅ Також Євген Шатохін повідомив, що питання ремонту дороги через Кочубеївку, Токарівку Другу і Лобанівку порушувалося ним і головою громади Вячеславом Задоренком на нещодавній робочій нараді з представниками Служби автомобільних доріг у Харківській області. Представники Служби запевнили, що у поточному році там буде здійснено ямковий ремонт асфальтного полотна.

✅ З приводу інших озвучених проблемних питань також були проведені оперативні консультації та надані відповідні доручення профільним органам.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше