Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся прийом громадян у Безруківському старостинському окрузі

Новини
02.02.2022
2 лютого депутат Харківської обласної ради та перший заступник Дергачівського міського голови Євген Шатохін провів особистий прийом громадян у Безруківському старостаті.
Під час прийому до Євгена Шатохіна звернулося дев’ять мешканців села Безруки з питаннями щодо:
🔸 встановлення освітлення по вулицям Привокзальній, Калачівській, Садовій;
🔸 ремонту їдальні Безруківського ліцею;
🔸 організації регулярного вивозу сміття на території старостату;
🔸 ремонту пішохідної кладки з вулиці 1 Травня на провулок Дружби, яка зараз перебуває в аварійному стані;
🔸 оформлення земельних ділянок.
✅ Відразу під час прийому Євген Анатолійович у телефонному режимі надав доручення оперативно вирішити проблему з освітленням по вулицям Привокзальній, Калачівській і Садовій протягом двох тижнів.
✅ Перший заступник очільника громади також зауважив, що наразі Дергачівська міська рада здійснює підготовчі процедури до створення проекту реконструкції їдальні Безруківського ліцею та до встановлення майданчиків для контейнерів збору побутових відходів. Після завершення прийому Євген Шатохін разом з заступником міського голови Олександром Туренком і директором КП «Дергачікомунсервіс» Віктором Сучовим здійснили робочий візит до ліцею, а потім – інспекцію територією села з метою визначення оптимальних місць для майданчиків.
✅ Стосовно ремонту пішохідної кладки перший заступник очільника громади зазначив, що навесні з настанням сприятливих погодних умов дерев’яну кладку буде замінено на бетонно-металеву з міркувань захисту від пожеж та більш безпечного пересування пішоходів.
✅ З приводу інших озвучених проблемних питань також були проведені оперативні консультації та надані відповідні доручення профільним органам.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше