Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся обласний молодіжний форум «Молодіжні ради та центри 2022. Сучасний виклик»

Новини
30.08.2022

Молодь України під час воєнного стану стала ще більш активнішою. Завдяки молодіжним ідеям та ініціативам в громадах до війни було зроблено багато цікавих проєктів та корисних справ – очищенні місць від незаконних сміттєзвалищ, річок від забруднень, створення креативних локацій, спортивних майданчиків тощо. І сьогодні представників молодіжної спільноти можна побачити в лавах ЗСУ, у волонтерських та громадських організаціях. Молоді юнаки та дівчата, які не виїхали з України,  залишаються ініціаторами та активними учасниками патріотичних акцій та рухів на території своїх громад.

Нещодавно в обласному форумі «Молодіжні ради та центри 2022. Сучасний виклик», що проводився Управлінням молоді та спорту Харківської обласної військової адміністрації, від відділу культури, молоді та спорту УОКМС Дергачівської міської ради взяли участь  Архипов Євген (завідувач Прудянського селищного клубу) та Катречко Владислав (працівник Дергачівського ФОКу).

Навіть у такі скрутні часи для нашої громади хлопці продовжують цікавитися молодіжними новинками та кращими пропозиціями, якими залюбки ділилися учасники Форуму, для того, щоб після закінчення війни  використати отриманні знання та реалізувати цікаві проекти по відродженню комфортного мирного життя в громаді. Завдяки нашій активній молоді ми не тільки зможемо  підтримати населення громади під час воєнного стану, але й пришвидшити відновлення комфортного мирного життя після війни.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше