Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки у селі Гоптівка

Новини
25.12.2021
Весела розважальна програма, святкова атмосфера, гарний настрій та весела дискотека панували сьогодні біля адміністративної будівлі Токарівського старостату.
На всіх дітей, які завітали на свято, чекали сюрпизи, солодкі подарунки і веселі розваги. Всі бажаючі зігрівалися гарячими напоями; працював фуд-корт.
За командою Діда Мороза новорічна красуня засяяла вогнями під гучні оплески, радісні дитячі вигуки. Тепер вона тішитиме дітей і дорослих уподовж новорічно-різдвяних свят.
Староста Вікторія Колодочка та депутат Дергачівської міської ради Ігор Нікольченко від себе особисто, від керівництва громади і народного депутата України Юлії Світличної привітали з прийдешніми святами всіх присутніх.
Представники влади побажали місцевим мешканцям здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше