Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося урочисте відкриття фізкультурно-оздоровчого комплексу "ЗЕВС"

Новини
27.06.2021
Завдяки підтримці народного депутата України Юлії Світличної, міського голови Вячеслава Задоренка, депутата обласної ради Євгена Шатохіна, самовідданій роботі директора спортивно-оздоровчого комплексу Віктора Гилуна, сьогодні, 27 червня, відбулося свято для всіх спортсменів, тренерів, батьків та небайдужих громадян – урочиста церемонія відкриття спортивного комплексу.
Будівництво споруди почалося у жовтні 2018 року. Загальна кошторисна вартість скоригованого проєкту склала майже 29 млн грн з Державного фонду регіонального розвитку, обласного та місцевого бюджетів.
Юлія Світлична, Вячеслав Задоренко та Євген Шатохін побажали спортсменам, тренерам та фахівцям міцного здоров’я, добробуту, щастя, злагоди та особистих рекордних звершень.
Займатися спортом у новозбудованому фізкультурно-оздоровчому комплексі зможуть всі охочі. Одночасно тут можуть розміститися близько 80 осіб, а протягом дня його зможуть відвідувати 400 осіб.
На першому поверсі будівлі розташована багатофункціональна зала для ігрових видів спорту: мініфутболу, баскетболу та волейболу, а також тренажерна зала і фітнес-центр. Будівля оснащена роздягальнями з душовими кабінами, кабінетом надання медичної допомоги, тренерською кімнатою. Також ФОК обладнано відповідно до вимог інклюзивності.
Усі бажаючі мають можливість отримати консультацію фахівців, записатися до улюбленої секції та вже з 1 липня розпочати заняття спортом!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше