Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулися загальні збори мешканців міста Дергачі з керівництвом громади та депутатами міської ради

Новини
12.08.2021
12 серпня відбулися збори мешканців провулку Новоселівський та вулиці Харківська за участю секретаря Дергачівської міськради Світлани Кучеренко, керуючого справами виконавчого комітету міськради Таміли Остропілець, депутатів Володимира Степаненка, Зої Ємець, Олексія Степаненка та В’ячеслава Фісуна.
Місцевими мешканцями, керівництвом громади та депутатами обговорено питання ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища по вулиці Харківська і усунення порушень санітарних умов смітників, встановлених біля Буряківського кладовища по провулку Новоселівський.
За результатами обговорення визначено шляхи та кроки вирішення зазначених проблем. Перший крок – це укладання договору з КП «Дергачікомунсервіс» на отримання послуги з вивозу твердих побутових відходів з домоволодінь приватного сектору Дергачівської громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше