Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулися випускні вечори для учнів Козачолопанського та Токарівського ліцеїв

Новини
18.06.2021
Випускний вечір - хвилююче прощання зі школою, незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям. Це не просто літній день, а радісне свято, яке дає початок новим сподіванням, амбіціям і прагненням.
18 червня відбулися випускні вечори для учнів 11-х класів Козачолопанського та Токарівського ліцеїв. Випускники отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Нагороджені відзнаками за високі досягнення у навчанні дві учениці Токарівського ліцею – Руда Софія та Данилів Валерія.
Зі святом та успішним закінченням школи, вступом у доросле життя випускників привітали міський голова Вячеслав Задоренко, старости і начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Дударєва.
Вячеслав Задоренко започаткував гарну і дуже корисну традицію в цей святковий день: надав можливість випускникам приєднатися до благоустрою території ліцеїв та подарував туї для нової зеленої алеї.
«Щасливої та світлої дороги у доросле життя, наполегливості у досягненні запланованої мети, успіхів, щедрої долі та щастя у всьому! Тож, у добру путь!» – зазначив під час привітання міський голова.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше