Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулися урочисті заходи в Русько-Лозівському старостонському окрузі

Новини
29.08.2021
28 серпня Руська Лозова відзначила 30-річчя Незалежності України, 358-у річницю заснування села та День визволення від нацистських окупантів.
 
Організатори свята на чолі зі старостою Олександром Євчуном створили яскраву гостинну атмосферу місцевим мешканцям і гостям заходу: кожного бажаючого безкоштовно пригощали смачною польовою кашею, шурпою, млинцями з медом, соками та іншими напоями. У центрі села для всіх охочих працювали фудкорти з широким вибором різних речей та смаколиків, фотозони, а для малечі було організовано різноманітні атракціони й аніматорів з розважальними програмами.
 
Очільник Дергачівської громади Вячеслав Задоренко разом з депутатом обласної ради Євгеном Шатохіним, вітаючи присутніх від народного депутата України Юлії Світличної та від себе особисто зазначили, що Руська Лозова може пишатися такими дружніми, наполегливими та працьовитими жителями. Керманичі Дергачівщини разом зі старостою Олександром Євчуном акцентували увагу на тому, що наразі, незважаючи на пандемію коронавірусу та економічну кризу в країні, наш край продовжує розвиватися завдяки небайдужим мешканцям та бажанню працювати разом задля досягнення спільної мети. Підтвердженням цього є конкретні процеси й результати – ремонт доріг загального користування, придбання нової техніки для житлово-комунального господарства, поступова заміна та встановлення систем вуличного освітлення, завершення будівництва русько-лозівської медичної амбулаторії, послугами якої жителі села зможуть скористатися вже незабаром.
 
До святкових привітань долучилися староста Козачолопанського округу Людмила Вакуленко, протоієрей Русько-Лозівського Храму Миколая Чудотворця отець Микола, директор Центру надання первинної медико-санітарної допомоги, депутат міської ради Роман Кушнарьов, а також депутати міської ради Володимир Степаненко та Зоя Ємець. Від імені мешканців Козачої Лопані Людмила Вакуленко подарувала руськолозівчанам пам’ятну картину.
 
За результатами щорічного сільського конкурсу місцевих досягнень на святковому заході було нагороджено представників та колективи місцевих комунальних установ, приватних підприємців, ветеранів та громадських діячів, активістів села, батьків новонароджених та подружжя, які цього року відзначають «золоте» весілля.
 
Яскравий настрій усім присутнім подарували місцеві таланти Русько-Лозівського ліцею, сільського клубу, а також харизматичні виконавиці з Козачої Лопані.
 
Під завершення свята подарунком для присутніх став запальний феєрверк та креативна дискотека з тематичними блоками хітів різних епох.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше